fotball

Varhaug giftigst på Voll, 15.9.

Voll startet kampen best. Ved flere anledninger var det unge Christoffer Tjemsland, som hadde sin debut fra start, som sørget for at bortelaget holdt følge med Voll. Hjemmelaget truet bakrom, slo en del langt og kom jagende etter, mens Varhaug svarte med kontringer og raske angrep. Midtvegs i omgangen scoret Ovar Undheim Høyland sitt 20. mål for sesongen, mens Narve Bø vartet opp med kandidat til årets Varhaugscoring fem minutter senere – etter et voldsomt soloraid. Fredrik Husveg dunket inn 0-3 like før pause, og Varhaug gikk i garderoben med tremålsledelse etter en omgang der Voll var best i store perioder.
Andre omgang bød på mye av det samme som den første. Drøyt tjue minutter før slutt var Eirik Løge frempå og reduserte til 1-3, og hjemmelaget fikk tent håpet om poeng. Men da Jone Hodne ble utvist etter to kjappe gule kort og Narve Bø satte sitt andre for kvelden, etter Even Voll’s tredje målgivende pasning, var kampen punktert. Kampen, der begge lag kunne hatt flere scoringer, ebbet ut i 1-4 og ny Varhaugseier.
Varhaug tar imot EIK2 mandag 26. september, mens Voll skal besøke serieleder Austrått førstkommende torsdag.

Kampfakta
Voll – Varhaug 1-4 (0-3)
0-1 Ovar Undheim Høyland (26), 0-2 Narve Bø (31), 0-3 Fredrik Husveg (45), 1-3 Eirik Løge (69), 1-4 Narve Bø (76)